Kontakta mig: 072-210 93 62

VIKTIG INFORMATION:

Läs vänligen igenom bokningsbekräftelsen noggrant. I och med denna bekräftelsen räknas er beställning som genomförd. Avbokning ska ske senast 7 dagar innan, senare än 5 dagar innan datumet innebär full debitering.

Vid ändring och korrigering meddela mig absolut senast 1 veckor innan leveransdatum.


Betalning: Din tårta betalar du via swish på tel. 072-210 93 62 senast 3 dagar innan hämtning eller via faktura. Betalning kommer vi överens om vid beställning. Har ingen betalning kommit in går det inte att hämta ut tårtan.


Vid hämtning: Vid hämtning: Din beställning hämtas på Regeringsgatan 8 i Gislaved. Du kan parkera på Ängsgatan intill gruppboendet eller mitt emot. Ingången är nedför källartrappan på sidan av byggnaden, skylt sitter på husväggen och visar vägen. Skicka gärna ett meddelande när du är på väg. Vid hämtning under tiden jag bakar möter jag upp utanför då utomstående ej får komma in i köket. Tacksamt om tid för hämtning respekteras, blir du försenad ring mig. Öppettider för hämtning återkommer jag med samma vecka din tårta ska hämtas.


Frakt/förvaring: Er beställning packas i tårtkartong. Tänk på att ha plant underlag om tårta fraktas i bil. Vid lång frakt ta med kylklampar. Om jag inte säger annat ska allt förvaras kylt tills dess att ni ska äta det. Jag informerar vid hämtning om annat. Tårtor förvaras utom direkt solljus, tårtor med stora blommor/dekor bör förvaras i torra kylar (ej kylar med mycket kondens). Info kring detta lämnas vid hämtning/levereras. Tårtor skärs med kniv. Dekorationer i sockerpasta kan sparas, de förvaras i rumstemp utom direkt solljus.


Kundens ansvar:

När du gjort din beställning är det viktigt att ni är tydliga om ni vill göra ändringar eller tillägg samt att ni ansvarar själva för att meddela om allergi. Meddelas inte detta tydligt görs bakverken på det sätt som sagts under konsultation.


Ni ansvarar även för att ordna en kyl som tårtan eller bakverken kan förvaras i. Det ska vara en fuktfri kyl som den får stå ifred i då det kan bildas kondens om man öppnar och stänger kylskåpsdörren ofta. Om det bildas kondens riskerar man att tårtan, samt de dekorationer som sitter på, börjar svettas vilket kan göra att sugarpaste/marsipanen börjar smälta och dekorationer som tex blommor börjar hänga och se vissna ut.


Sker detta är Tårtia Bageri & Event ej ansvariga.

Leverans/Lån av ställning, platå eller bricka:

Jag levererar gärna er tårta. Det finns begränsat med tider så detta bör bokas i samband med tårtan. Jag tar 399kr/ påbörjad timme för att leverera oavsett avstånd, leverans efter 17.00 höjs priset till 599. Helgdagar efter 17.00 är leveranspriset 759kr/ påbörjad timme. I Gislaveds tätort är leveransen kostnadsfri under normal arbetstid (08-14). Ska tårtan levereras efter 17.00 tillkommer en avgift på 300kr och efter 21.00 är leveranspriset 500kr. Vid leverans av våningstårta bygger jag tårtan på plats. Vill ni vill att jag är med och skär upp tårtan kostar det 200kr/ påbörjad timme utöver leveranspriset.

Hos mig kan ni även hyra tårtställning, platå och brickor av de olika slag. Kostnad för dem är olika beroende på vilken ställning du vill hyra. Den dyraste och största kostar 350kr och hyra och den minsta 50kr. Ställning/platå/brickan ska lämna tillbaka rena, de ska ej diskas i diskmaskin, och ska lämnas åter i samma skick senast 2 dagar efter tillställningen. Därefter tar jag en förseningsavgift på 50kr/ dag.


Sociala medier: Ibland publiceras tårtor jag gjort på sociala medier. Det är helt ok att kommentera och dela. Publicerar du kort tagga gärna företaget. Önskar du kort tagna av mig säger du till. Jag är väldigt tacksam för feedback, om den kommer till mig privat eller offentligt på sidan det spelar ingen roll.


Tack för din beställning!

overlap